Ook deze website gebruikt
cookies. Niets spannends hoor.

ZZP

Mijn diensten als ZZP-kok voor restaurants
Naast mijn diensten als privé-chef bij particulieren en bedrijven, ben ik ook in te huren als ZZP-kok voor restaurants. Voordat ik Firebowl Cooking begonnen ben, ben ik souschef geweest bij diverse restaurants. Hierbij werkte ik met name in afwezigheid van de chef en was ik dus eindverantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van de keuken. Ik beschik naast mijn koksdiploma over het certificaat Sociale Hygiëne en het diploma Leermeester t.b.v. het begeleiden van leerlingen die een vakgerichte opleiding doen.

Chef damien aan het werk
De vrij- en zaterdagen zijn de meest populaire dagen voor Homecooking en Firecooking. Daarom ben ik die dagen niet in te huren als ZZP-kok voor restaurants. Om een 2-daags ‘weekend’ over te kunnen houden betekent dit dat ik bij voorkeur ZZP klussen aanneem op zondag t/m dinsdag of op dinsdag t/m donderdag (waarbij op donderdag vanaf 15 uur i.v.m. voorbereiding voor de privé diners). Losse dagen zijn ook mogelijk.

Tarieven exclusief BTW:

Zelfstandig Werkend Kok     

Uurtarief € 35,00, minimum dagtarief € 280,-*

Sous-chef                           
Uurtarief € 38,25, minimum dagtarief € 300,-*

Chef-kok                          
Uurtarief € 41,50, minimum dagtarief € 330,-*

*Het minimum dagtarief is uiteraard niet van toepassing wanneer ik zelf kies voor een kortere dienst, zoals op de donderdagen.

Mocht u van mijn diensten gebruik willen maken, dan kunt u contact met mij opnemen per mail op info@firebowl.nl, per telefoon op 0642946043, of via de contactpagina.