Ook deze website gebruikt
cookies. Niets spannends hoor.

Homecooking

Restaurantbeleving in eigen huis
Je kan tal van redenen hebben om een privé chef bij jou thuis te laten koken: een verjaardag, jubileum, nieuwe baan, als verrassing voor iemand of puur voor een gezellig avondje met familie of vrienden. Uit eten in eigen huis, dat is Homecooking. Lijkt je dat ook heerlijk? Nou, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik bereid graag een heerlijk 4-, 5- of 6- gangen diner bij jou thuis, of op een andere gewenste locatie. Je hoeft nergens naar om te kijken, ik neem alles mee. Van tafellinnen tot keukengerei, van servies tot tafeldecoratie. Lekker gemoedelijk dineren in eigen huis, geserveerd met Brabantse gezelligheid.
Als je een reservering plaatst via deze website, neem ik nog even telefonisch contact met je op. Nadat je een aantal praktische vragen beantwoord hebt, stel ik een menu voor je samen waarbij jij en je gasten je vingers zullen aflikken (en wellicht ook het bord, dat heb ik al vaker gezien).

Op de dag van het diner zal ik een uur voor aanvang aanwezig zijn om de tafel in te dekken en de eerste gang klaar te maken. Het enige dat je zelf hoeft te doen is zorgen voor een lege tafel en een opgeruimd aanrecht. Hopelijk mag ik gauw aan de slag in jouw keuken!

Homecooking is te boeken vanaf € 80,- per persoon. De prijs p.p. is afhankelijk van de groepsgrootte.
Deze dienst is geschikt voor 4 t/m 18 personen. Is de groep groter? Kijk dan eens op de Firecooking pagina!